У міській раді відбулось позачергове засідання виконкому

0
665

Сьогодні, 9 квітня, у Нововолинській міській раді відбулось позачергове засідання виконавчого комітету на якому розглянули на три питання порядку денного.

Заступниця начальника фінансового управління Олена Дудюк поінформувала про внесення змін до бюджету Нововолинської міської територіальної громади. Відтак, пропонують збільшити видаткову частину міського бюджету за рахунок залишків загального фонду в сумі 485,960 тисяч гривень. Головними розпорядниками цих коштів визначено виконавців проєктів – управління освіти, відділ культури та управління будівництва та інфраструктури Нововолинської міської ради.

Проєктом рішення збільшуються бюджетні призначення відділу культури для надання фінансової підтримки міського парку культури та відпочинку у сумі 100,0 тисяч гривень, управлінню будівництва та інфраструктури – у сумі 218,6 тисяч гривень на проведення енергетичного аудиту системи вуличного освітлення і поточного ремонту доріг.

Ще два питання порядку денного стосувалися господарства міста.

Зокрема, рішенням виконкому на баланс уплавляючих житлових компаній передали дві бензопили , які закупили за кошти міського бюджету.

Також розглянули питання про знесення зелених насаджень. Стосовно аварійних дерев неодноразово зверталися представники ООСБ та управління міського ринку.

Усі рішення члени виконкому підтримали одноголосно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here