Напередодні Великодня надзвичайники нагадали настоятелям церков основні правила пожежної безпеки

0
608

Для запобігання пожежам у культових спорудах під час святкових богослужінь у Великодні свята 8 квітня 2021 року працівники Нововолинського МВ УДНС України у Волинській області організували зустріч з настоятелями церков м. Нововолинська.

Про це повідомляють рятувальники на фейсбук-сторінці.

Під час профілактично-роз’яснювальної роботи було роз’яснено правила пожежної безпеки в культових закладах та порядок дій на випадок виникнення пожежі. Співробітники ДСНС наголосили, що в таких спорудах швидкість розповсюдження пожежі дуже велика, адже багато культових споруд дерев’яні та мають велике пожежне навантаження.

Особливу увагу фахівці приділили питанню справності, надійності електропроводки та наявності необхідної кількості засобів пожежогасіння. Рятувальники пояснили, які тяжкі наслідки за собою несе використання несертифікованих або несправних електричних приладів.

По завершенню заходу проведено інструктаж святим отцям та було вручено пам’ятки із роз’ясненнями основних правил пожежної безпеки у культових закладах для розповсюдження їх у храмах, адже саме за умови співпраці досягається спільна мета – безпека громадян.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here