Нововолинські студенти долучилися до відзначення 150-річчя з дня народження Лесі Українки

0
556

Сьогодні, 24 лютого, у стінах Нововолинського інституту економіки та менеджменту ЗУНУ відбулась літературно-мистецька перерва з нагоди 150-тої річниці від дня народження видатної поетеси Лесі Українки.

“Студенти підготували чудовий сценарій, номери, які присвячені творчості Лесі Українки для того, щоб пам`ятати. Адже в самоокупності нашого українського народу, коли ми пам`ятаємо свою історію, своїх видатних людей, тоді формується еліта нашої нації, а така еліта формується і у нашому навчальному закладі серед студентів, які здобувають вищу економічну освіту”, – розповіла заступниця директора Нововолинського навчально-наукового інституту економіки та менеджменту Кравчук Наталія.

Під час тематичного заходу було зачитано уривки з творів, декламовано вірші та лунали пісні у від вихованців нововолинського Палацу культури, міського клубу та Будинку культури села Тишковичі.

Зокрема, розповідали про Лесю Українку як людину, поетесу та феноменальну жінку, а також і про цікаві аспекти з життя

Заступниця директора подякувала за співпрацю центральну міську бібліотеку Нововолинська за виставку книг поетеси, міському клубу, директорці Палацу культури, художньому керівнику та глядачам. Зокрема і закликала усіх не забувати, які внески у розвиток української літератури дала відома волинянка.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here