Заступниця міського голови провела особистий прийом громадян у селищі та селах

0
276

Заступниця міського голови Вікторія Скриннік провела перший особистий прийом громадян у селищі Благодатному, селах Грибовиця та Гряди. На зустрічі був присутній начальник бюро безоплатної правової допомоги Юрій Павлович Гіль.

Про це йдеться на офіційному сайті міської ради Нововолинська.

У Благодатному громадяни зверталися із питаннями, що стосуються підвищення вартості комунальних послуг, процедури оренди та приватизації земельних ділянок.
Директорка ЗОШ села Грибовиця звернулася до Вікторії Скриннік із клопотанням про додаткове фінансування навчального закладу, адже коштів, що виділені на потреби закладу освіти недостатньо.

Також вели мову про присвоєння школі села Грибовиця імені загиблого у зоні АТО героя Ігоря Кантора. Відповідне рішення було прийняте у 2015 році Іваничівською районною радою, але процедуру не завершили до тепер. Відтак, документи втратили чинність. Вікторія Скриннік наголосила, що Нововолинська міська рада сприятиме у перейменуванні школи, за умови дотримання усіх норм законодавства.

Працівники бібліотечної філії с Грибовиці просили допомоги у врегулюванні питання підключення до мережі інтернет.

У селі Гряди представники церковної громади звернулися до Вікторії Скриннік із питанням щодо процедури виготовлення документів на приватизацію будинку, що належить громаді.

Староста Руслана Романець також цікавилася нормами законодавства щодо виготовлення документації на нерухомість, що знаходиться у комунальній власності Грядівської громади.

З графіком прийому міського голови та його заступників можна ознайомитись за посиланням: https://nov-rada.gov.ua/miska-rada/hrafik-pryjomu-hromadian

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here