Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

0
273

Вчора, 22 лютого, відбулося засідання з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На її розгляд було винесено 3 питання. Зокрема, що за останній тиждень у місті спостерігається ріст захворюваності на COVID-19.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада на офіційному сайті.

У закладах загальної середньої освіти два класи відправлено на самоізоляцію, а через підтверджену хворобу вихователя призупинив роботу садочок села Низкиничі.

Через різке потепління готуються оперативно ліквідовувати можливі підтоплення. На комунальних підприємствах є сім мотопомп та електричних помп. Також відбудеться перевірка та очищення зливової каналізації.

“Має бути чітка організація дій, щоб ми могли оперативно реагувати на підтоплення та ліквідовувати їх”, – наголосив міський голова Борис Карпус.

До слова, місто готується до початку будівництва котельні на 6-му мікрорайоні Нововолинська. Надійшли позитивні відповіді від газопостачальників. Котельня буде забезпечена газом, електрикою достатньої потужності, водопостачанням та водовідведенням. Наразі проводять розрахунки та готують необхідні документи.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here