Площею як трьохкімнатна квартира: нардепу Ігореві Гузю виділять приміщення у міському Палаці культури

0
1748

Народний депутат України по мажоритарному виборчому округу №19 Ігор Гузь звернувся до Нововолинської міської ради з проханням виділити приміщення для забезпечення виконання своїх депутатських повноважень.

Відтак, на офіційному сайті міської ради оприлюднили проект рішення, у якому пропонується забезпечити нардепа окремим службовим приміщенням площею 59,9 м² в міському Палаці культури, що знаходиться на балансі відділу культури виконавчого комітету Нововолинської міської ради за адресою: бульвар Шевченка, 6, міста Нововолинська для розташування робочого місця помічника-консультанта народного депутата та проведення роботи з виборцями.

Разом з тим, відділу культури виконавчого комітету Нововолинської міської ради доручають укласти з Гузем Ігорем Володимировичем меморандум щодо умов та порядку використання приміщення, яким він забезпечується для виконання депутатських повноважень.

Тож, якщо місцеві депутати проект рішення підтримають, уже незабаром адреса нововолинської приймальні народного депутата зміниться.

До слова, наразі у цих приміщеннях, а це два кабінети, працюють начальник та заступник начальника відділу культури.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here