Судитимуть нововолинця, який напідпитку вдарив у груди ножем товариша

0
505

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні  про заподіяння 48-річним жителем шахтарського міста знайомому тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого (ч.2 ст. 121 КК України). Про це повідомляє прокуратура області.

Слідство вважає, що увечері 27 серпня 2020 року нетверезий чоловік у розпал пиятики вдарив ножем у груди товариша по чарці і вцілив у серце. Потерпілий помер.

Зловмисника ж затримали правоохоронці.

Невдовзі обвинувачений у вчиненні цього злочину, котрий перебуває під вартою, постане перед судом.

Зауважимо, що на сьогодні упродовж 2020 року волинянами у стані алкогольного сп’яніння вчинено майже 400 злочинів (а це і крадіжки, і убивства, і заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, в тому числі таких, що спричинили смерть потерпілого).

Вживання алкоголю часто стає тим фактором, який призводить до конфліктів та застосування насильства у сім’ях, побуті й на вулиці.

Обласна прокуратура звертається до громадян із проханням не допускати надмірного вживання спиртного, аби запобігти трагічним наслідкам таких дій.

Довідково: за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого,  санкцією ч. 2 ст. 121 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від  семи до десяти років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here