У міській лікарні зайнято понад 60% ліжкомісць хворими на Covid-19

0
606

Зріс відсоток заповненості ліжок, передбачених для пацієнтів, хворих на коронавірус закладах. Про це повідомляє Конкурент.

Наприклад, у КП «Волинська обласна інфекційна лікарня» заповнено 61,1 % ліжок, у КП«Волинська обласна клінічна лікарня» – 71,8 %. У КП «Любешівська центральна районна лікарня» заповнено 73,1%, у КНП « Рожищенська центральна районна лікарня» 73,9%. У Горохівській, Камінь-Каширській, Ківерцівській, Нововолинській лікарнях також понад 60%. Загальний показник заповненості по області — 52,9 %. По одному ліжку для пацієнтів з підозрою і підтвердженим діагнозом зайнято у Луцькому клінічному пологовому будинку.

Маневицька  центральна района лікарня на понад 90% заповнила кількість ліжок, передбачених для пацієнтів, хворих на коронавірус. Про це повідомляють у Волинській облдержадміністрації. Із 43 ліжок, на 20 перебувають пацієнти з підтвердженим діагнозом, 19 — мають підозру на COVID-19. Це найбільший відсоток заповненості в області серед медзакладів для цих пацієнтів станом на 23 жовтня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here