Комунальники “взяли курс” на активізацію заходів з благоустрою міста

0
683

16 вересня 2020 року відбулася розширена нарада за участю  керівників комунальних служб міста, яку провів радник  міського голови Володимир Рожелюк. Про це повідомили на сайті міськради.

На ній  проаналізували виконання  завдань, визначених протоколом попередньої наради, а також низку інших важливих питань. Зокрема, йшлося  про благоустрій міста, підготовку підприємств, організацій, установ міста та селища Благодатне до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років, про забезпечення своєчасного розрахунку за енергоносії, посилення претензійно-позовної роботи із боржниками. Володимир Рожелюк акцентував увагу на активізації заходів  з виявлення порушень правил благоустрою, нормативів ЖКГ  та складання адміністративних протоколів, продовження активної роботи з будівництва 3 черги полігону  твердих побутових відходів,  проведенні роботи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ та профілактики  з населенням. Радник міського голови наголосив  на приведенні в належний стан люків на тротуарах, проїжджих частинах та у дворах будинків, відновленні асфальтного покриття в районах проведення аварійних робіт та дорожніх знаків. Вели мову і про благоустрій кладовищ, здійсненні щоденного контролю за виконанням робіт по  асфальтуванню та проведенню ямкового ремонту на вулицях міста.

За словами Володимира Рожелюка, необхідно проводити інструктажі з охорони праці на комунальних підприємствах  відповідно  до нормативно-правових актів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here