У Нововолинську відключать від центрального опалення ще один будинок

0
822

Днями відбулося засідання міської постійно діючої міжвідомчої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання. Розглянули дві заяви громадян. Позитивне рішення комісії на відключення отримали мешканці будинку по вул. В. Стуса,27. Про це повідомили на сторінці Відділу інформаційної політики у фейсбуці.

Нагадаємо, від початку року задовольнили клопотання мешканців про відключення від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання їхніх будинків за адресами: вул. Героїв АТО,29, Бульвар Шевченка,40, вул. Філатова,11, вул. Стуса,17, вул. Соборна,34, вул. Паркова,24, вул. Хвильового,3, пров. Південний,4, вул. Миру,18 (с. Благодатне), Лесі Українки,5 (с. Благодатне).

До відома. Сьогодні в Україні діє наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26 липня 2019 року № 169 «Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води» що дозволяє відключати від центрального опалення і гарячої води тільки весь будинок, а не окремі приміщення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here