У Нововолинську урочисто відзначили День Державного Прапора України

0
1570

Cьогодні, 23 серпня, Нововолинці та гості міста  зібралися на площі ім. В. Чорновола, аби вшанувати знаменний для кожного українця День Державного Прапора України. Представники установ, підприємств, організацій, громадських об’єднань та молодь прийшли  на площу перед міськрадою, аби вшанувати державний символ.

Зі словами привітань до присутніх звернувся міський голова Віктор Сапожніков, відзначивши, що сьогодні прапор України займає особливе місце у житті справжніх українців, ставши для них символом єдності та перемоги.

Міський голова також закликав берегти і шанувати свою державу та її символи. Побажав здоров’я, успіхів і наснаги в ім’я сильної та заможної України:

«Дорогі земляки, щиро вітаю вас зі святом. У цей день бажаю вам єдності та  натхнення. Нехай наш прапор завжди гордо майорить  над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах та помислах. Шануймо його як найвищу національну святиню, виховуймо повагу до нього у дітей та внуків, адже саме ми – громадяни України творимо її сучасність  і майбутність».

 

Після проголошення вітальних слів міського голови відбулося урочисте підняття символу України – синьо-жовтого стягу, який під музику Державного Гімну України, яку грав духовий оркестр, замайорів у височині.

Доповнили свято патріотичні пісенні номери нововолинських виконавців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here