Нововолинські депутати від “Європейської Солідарності” на мітингу в підтримку Петра Порошенка

0
856

Нововолинські депутати від “Європейської Солідарності” на мітингу в підтримку Петра Порошенка. Відео та фото з події на своїй сторінці у фейсбуці опублікував Богдан Бадзюнь.

Posted by Богдан Бадзюнь on Wednesday, July 8, 2020

До слова, видання Gazeta.ua повідомляє, що сьогодні 10 тисяч людей зібралися під стінами Печерського суду проти політичних репресій на підтримку Петра Порошенка. Учасники мітингу – активісти, волонтери, представники місцевого самоврядування, народні депутати, громадські діячі – у своїх виступах наголосили, що вони не просто підтримують п’ятого Президента Петра Порошенка – вони захищають державність, свободу і європейський вибір. Бо політичні переслідування є неприпустимими в демократичній Україні.

“Перед нами зараз стоїть велика загроза. Ми прийшли до суду, щоб продемонструвати свої ставлення до політичних репресій. Зеленський йде шляхом Януковича, але українці не дозволять переслідувати опозицію. Шлях Зеленського закінчиться у Ростові швидше, ніж в Януковича, бо вони не зможуть забрати у нас Гідність. Ми знаємо, що авторитаризм не зупиниться, якщо його не зупинимо ми”, – заявила медик-доброволець, народна депутатка фракції “Європейська Солідарність” Яна Зінкевич.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here