Нововолинськ відвідав Олексій Чернишов, Міністр розвитку громад та територій України

0
2846

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, у рамках робочого візиту до Волині, разом із представниками Волинської ОДА, відвідав Нововолинськ.

Члени делегації, разом із міським головою Віктором Сапожніковим, оглянули одні з головних інфраструктурних об’єктів міста. Так Міністр розвитку громад та територій України у Нововолинську відвідав стадіон СОКу “Шахтар” та підприємство ТОВ «Кроноспан УА».

Насамперед Віктор Сапожніков розповів Олексію Чернишову про будівництво головного стадіону міста.

Кошторисна вартість ремонту головного стадіону 21 мільйон гривень, уже роботи виконані на 6 млн. Наразі активно ведеться облаштування бігових доріжок – загальна сума – 9 мільйонів гривень“, – зазначив мер міста.

Олексій Чернишов наголосив, що місто може розраховувати на його підтримку.

Читайте також: Розповіли, на якому етапі нині перебувають роботи з реконструкції бігових доріжок

Варто зазначити, що капітальний ремонт трибун та бігових доріжок стадіону СОКу «Шахтар», здійснюється завдяки програмі президента України «Україна –Чемпіон». Державний проект має на меті створення в кожній області об’єкта спортивної інфраструктури, присвяченого видатному сучасному спортсмену чи спортсменам з цього регіону.

Посадовцю провели екскурсію підприємством ТОВ «Кроноспан УА».

Показали обсяги роботи, експорту-імпорту продукції та матеріалів, особливості переробки низькосортної сировини. Олексій Чернишов ознайомився із роботою цехів та був приємно вражений масштабами виробництва. Генеральна директорка підприємства Наталія Покінська представила міністру  презентацію та проінформувала про особливості роботи підприємства та про перебіг будівництва у Рівному. Накінець, говорили про екологію.

До слова, у Волинській ОДА Міністр розвитку громад та територій України провів нараду та перевірив стан виконання завдань Уряду, в тому числі заходів з протидії поширенню COVID-19 в області. Проаналізувавши ситуацію на Волині з протидією коронавірусу, Міністр позитивно відмітив динаміку рівня тестувань, проведених на території області, та зменшення кількості зайнятих лікарняних ліжок.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here