Нововолинська лікарня у ретро-фото: стартував проект до Дня медика

0
2353

Нововолинський міський історичний музей запустив онлайн-проект до Дня медика та 70-річчя Нововолинської ЦМЛ. Щодня, протягом тижня, його директорка Ірина Костюк у фейсбуці публікує цікаву інформацію про лікарню. Пости Ірини торкнулися історії зародження медицини у Нововолинську. За словами директорки музею, фонд закладу налічує близько 600 фото, які стосуються розвитку медицини у шахтарському місті, однак, ці фото мало хто бачив. Тепер у соцмережі можна переглянути знімки та побачити перше приміщення лікарні, лікарські колективи та обладнання.

Директорці музею цікаво, чи вдасться комусь впізнати себе чи близьких на фото. Однак, за її словами, поки таких відгуків вона не отримувала. Варто зазначити, що окрім фотографій, пости Ірини Костюк містять багато цікавої інформації.

Черпає інформацію Ірина Костюк з архівів фотографій Нововолинського міського музею та  з книги “Нововолинськ та околиці.Край шахтарської праці”.

До слова, у соцмережі ідея директорки музею знайшла чимало прихильників.

Варто наголосити, що втілювати в життя проект працівники почали 3 дні тому, однак, за словами Ірини Костюк, це лише початок і у планах ще багато цікавих публікацій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here