Нововолинськ оживає: без черг та скупчень відновили маршрутні рейси

0
2413

У Нововолинську відсьогодні відновили рух громадського транспорту. Також розпочали пільгові перевезення пасажирів до дачних масивів та відновили приміські та міжміські сполучення.

Однак, варто зазначити, що через високий рівень захворюваності на коронавірус у Ковелі, на автостанцію цього міста маршрутки не їдуть. Також міжобласні перевезення поки не здійснюють, оскільки деякі області не підпадають під послаблення карантинних обмежень.

Не відновили міжобласні сполучення, оскільки Львів та Рівне не готові до послаблення. Також заїзд у місто Ковель громадським транспортом не здійснюється“, – наголосив начальник відділу транспорту, зв’язку, організації безпеки дорожнього руху та паркування Юрій Коцура.

Перевезення здійснюється виключно в межах кількості місць для сидіння та з використанням засобів індивідуального захисту.

За словами водіїв, ажіотажу серед пасажирів не було, поки безперешкодно вдається дотримуватися основних норм перевезення. Пасажири розповідають, чекали коли відновить рух громадський транспорт, оскільки добиратися до роботи у період карантину було складно.

Варто зазначити, що графік маршруток та ціна за проїзд залишились такими, як до карантину.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here