За захаращену прибудинкову територію – штраф. Поліція інспектувала благоустрій в Благодатному.

0
1398

Працівники сектору превенції Нововолинського відділення поліції провели профілактичний рейд  щодо дотримання норм і правил благоустрою жителями селища Благодатного. Під час заходу правоохоронці відвідали близько 15 помешкань громадян, де було здійснено обстеження прибудинкових територій та прилеглі до них тротуари доріг з метою недопущення засмічення та порушення вивезення побутових відходів.

Під час спілкування з мешканцями селища та власниками домогосподарств правоохоронці роз’яснили положення Закону України «Про благоустрій населених пунктів». Під час заходу працівники поліції склали 2 адміністративні протоколи за ст.152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), які у подальшому буде розглядати адміністративна комісія селища Благодатного.

Санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від 340 до 1360 гривень і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 до 1700 гривень.

Заступник начальника Нововолинського відділення поліції Олександр Ольшевський зауважив, що профілактичні рейди щодо дотримання правил благоустрою у  подальшому будуть проводити не тільки на території селища Благодатного, а й у місті Нововолинську.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here