У Нововолинську за скоєння розбійного нападу на перехожу поліцейські затримали 23-річного місцевого жителя

0
893

Зловмисника підозрюють у скоєнні серії нічних розбійних нападів із ножем на жінок на вулицях міста. Поліцейські перевіряють також його причетність до низки грабежів та згвалтування.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції області. Правопорушника затримали в ході спеціальної операції сьогодні вночі на місці злочину на одній із вулиць Нововолинська. Викрити зловмисника вдалося завдяки комлексу оперативно-пошукових заходів, проведених співробітниками місцевого відділення, управління карного розшуку поліції області, а також Горохівського відділу поліції. Зокрема, розслідуючи розбійні напади на жінок, скоєнні з вересня минулого року в Нововолинську, поліцейські відпрацювали записи понад 70 камер відеоспостереження.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тепер за процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here