У Нововолинську перехворіло більше половини школярів: чи продовжать карантин?

0
1170

10-го лютого в усіх навчальних закладах міста закінчується карантин та відновлюється навчальний процес. Завідувачка міськрайонного відділу Волинського лабораторного центру МОЗ України Наталія Мариніна розповіла про стан захворюваності у місті, та про заходи, яких необхідно дотримуватись під час перебування у школах та дитячих садочках.

Згідно з даними рутинного епіднагляду за 06 тиждень 2020 року, захворюваність на ГРВІ у Нововолинську трішки знизилась. Упродовж цього тижня у Нововолинську захворіло 440 осіб, а це в 1,7 рази менше, ніж за попередній тиждень“, – зазначила Наталія Мариніна.

Нині показник захворюваності перевищує епідпоріг лиш на 18%. Із числа захворілих понад 60% складають діти шкільного віку. Однак, порівняно із минулим тижнем, захворюваність серед дитячого населення зменшилася вдвічі.

Варто зазначити, що кількість госпіталізованих унаслідок грипу та ГРВІ зменшилась. У стаціонарі нині перебуває 7 осіб, більшість із них – діти.

Відтак, вже із понеділка у навчальних закладах міста відновлять навчальний процес. Батьків просять вести у школи та дитячі садки лише абсолютно здорових дітей.

 

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here