24 та 25 січня на Волині – Дні жалоби: Волинь зустріла вбитого снайпером Героя Миколу Сорочука

0
429

На межі Рівненської та Волинської областей на дорозі Дубно-Луцьк зустріли загиблого уродженця села Лище Луцького району Миколу Сорочука.

Траурний кортеж прибув на Волинь після 8 години ранку сьогодні, 24 січня, – повідомляє ВолиньPOST.

Зустріти кортеж із тілом воїна-земляка на межу Волинської та Рівненської областей приїхали побратими, волонтери, священники, представники влади й просто небайдужі та вдячні за подвиг люди.

Священники відслужили панахиду на місці зустрічі скорботного кортежу.

Далі ж Миколу Сорочука повезли до рідної домівки у Лище, де зустріти Героя вийшли усім селом.

Нагадаємо, 22 січня, на Сході від кулі снайпера загинув мешканець села Лище Підгайцівської ОТГ Луцького району Микола Сорочук. Полеглому Герою було лише 22 роки.

Прощання із полеглим Героєм розпочнеться сьогодні, 24 січня, у нижньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору міста Луцька. Наступного дня, 25 січня, відбудеться заупокійна служба у нижньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору міста Луцька, громадська панахида на Театральному майдані та поховання у Гаразджі.

На Волині у зв’язку із загибеллю Героя та його похованням 24 та 25 січня оголосили дні жалоби.

Відповідне розпорядження підписав голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко, – повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Відповідно до розпорядження, на всій території Волинської області на будинках і спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій будуть приспущені Державні Прапори України.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here