У Нововолинську поліцейські підсумували співпрацю із місцевим громадським формуванням у забезпеченні правопорядку

0
654

Протягом минулого року поліцейські місцевого відділення у співпраці із активістами громадського формування «Варта порядки» провели 37 рейдів із оперативного профілактичного відпрацювання міста Нововолинськ та селища Благодатне.

Поліцейські спільно із пердставниками громадського формування розкрили 22 злочини, на 43 особи було притягнуто до адміністртивної відповідальності за скоєння  адмінправопорушень, також забезпечено публічну безпеку та порядку під час проведення 18 масових заходів. Понад півсотні разів вартових порядку залучали до забезпечення охорони місць події під час проведення невідкладних слідчих дій у кримінальних провадження.

Під час заходу продемонстрували спеціальний сигнальний жилет з світловідбиваючим логотипом «Варта порядку», який дозволить громадянам розпізнавати активістів громадського формування.

Т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський подякував представникам громадського формування за активну громадську позицію, співпрацю з поліцією в забезпеченні громадського порядку.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://vl.npu.gov.ua/news/preventivna-robota/u-novovolinsku-policzejski-pidsumuvali-spivpraczyu-iz-misczevim-gromadskim-formuvannyam-u-zabezpechenni-pravoporyadku/?fbclid=IwAR0HC5MFgAwGsJN9Kc6JWaSzbrK0WRMB3-arOas6n5VK4vLevVap6g1zLhU

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here