“Різдвяні зіроньки”: у Нововолинській дитячій школі мистецтв відбувся гала-концерт

0
622

Днями у Нововолинській дитячій школі мистецтв відбувся гала-концерт учнів молодших класів “Різдвяні зіроньки”. Про це повідомляють на офіційній сторінці закладу у фейсбук.

В народі говорять: “Зима прийшла і празничків привела”. І дійсно: взимку майже щодня – свято. Зимові свята починаються 4 грудня і закінчуються тільки 29 січня. Останнім святковим акордом в нашій школі пройшов гала-концерт учнів молодших класів “Різдвяні зіроньки”. Сучасний світ – це світ креативних особистостей, адже вершин у ньому досягають лише ті, хто мислять неординарно, творчо, хто нестандартно підходить до будь – якого твору. Саме музика знаходить дорогу до душі дитини. Учні молодших класів мають унікальний творчий потенціал, що особливо яскраво і активно можна було спостерігати на гала-концерті. Ми отримали неймовірні враження, заряд бадьорості і справді святковий настрій. Зичимо Вам натхнення і творчих злетів! Щиро дякуємо!“, – йдеться у повідомленні.

Маленькі талановиті танцюристи, співаки та музиканти заворожили глядачів чудовим виконанням як традиційних українських колядок, так і виконанням авторських номерів.

Вони подарували присутнім чудові вокальні й танцювальні номери. Зі сцени лунали мелодійні колядки, захопливі різдвяні пісні й жартівливі віншування. Також артисти кружляли у ніжних і запальних танцях й дивували грою на різноманітних музичних інструментах.

Так, учні молодших класів хореографічного відділення виконали «Різдвяний вальс».

Гала-концерт учнів молодших класів "Різдвяні зіроньки".

Гала-концерт учнів молодших класів "Різдвяні зіроньки".«Різдвяний вальс» виконують учні молодших класів хореографічного відділення керівник Андрій Грицевич

Posted by Нововолинська дитяча школа мистецтв on Monday, January 20, 2020

Вокальна група класу викл. Вікторії Харатіної подарувала усім відому «Щедрівку».

Гала-концерт учнів молодших класів "Різдвяні зіроньки". "Щедрівка" виконує вокальна група класу викл. Вікторії Харатіної.

Гала-концерт учнів молодших класів "Різдвяні зіроньки".«Щедрівка» виконує вокальна група класу викл. Вікторії Харатіної.

Posted by Нововолинська дитяча школа мистецтв on Monday, January 20, 2020

Учнів молодших класів “Різдвяні зіроньки” потішили усіх пісенькою «Тиком – нишком».

Гала-концерт учнів молодших класів "Різдвяні зіроньки". Виконують Діана Кисельова, Евеліна-Ніколь Медведь та Марія Міщанчук

Гала-концерт учнів молодших класів "Різдвяні зіроньки".Муз. і сл. Н. Май «Тиком – нишком».

Posted by Нововолинська дитяча школа мистецтв on Monday, January 20, 2020

Вокально-інструментальний ансамбль «Волинські краплинки» виконав «Українські колядки».

Гала-концерт учнів молодших класів "Різдвяні зіроньки".

Гала-концерт учнів молодших класів "Різдвяні зіроньки".Переклад Н.Сологуб «Українські колядки» , виконує вокально- інструментальний ансамбль «Волинські краплинки»

Posted by Нововолинська дитяча школа мистецтв on Monday, January 20, 2020

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here