У мерії Нововолинська колядували, щедрували і віншували

0
1307

Новорічні та Різдвяні свята найочікуваніші для кожного. Адже Новий рік завжди несе з собою очікування на нові кращі зміни, а Різдво Христове дарує тепло любові і надії, вселяє віру в перемогу Добра над Злом…

Дотримуючись багаторічних традицій, сьогодні, у день Старого Нового року, озброївшись колядками і щедрівками, колоритними танцями і незабутніми жартами, до Нововолинської міської ради завітали місцеві артисти.

Цього року керівників та працівників мерії теплими новорічними побажаннями привітав творчий колектив міського Палацу культури.

«Хай благословенною і благотворною буде Ваша праця задля подальшого розвитку в ім’я процвітання Української держави!» – з такими побажаннями звернулися до присутніх артисти.

Колядники виконували колядки та щедрівки, дотепним гумором та театральними сценами розважали присутніх, бажали працівникам установи добра, здоров’я, миру та злагоди у Новому 2020 році. Вистава, з участю  казкових героїв, не залишила байдужими жодного глядача.

Звичайно не обійшлося і без посівання. Наслідуючи давню традицію, посівальники щедро засипали усіх присутніх зерном, аби цьогоріч був гарний врожай.

Не залишились осторонь і працівники міської радиВони танцювали разом з гостями, раділи та усміхались.

Також присутні разом виконали відому колядку «Нова радість стала…».

Перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський від імені усього колективу виконавчого комітету подякував гостям за щирі побажання, адже за народними повір’ями те, що побажають колядники та щедрувальники, обов’язково має здійснитися у Новому році.

Він також привітав всіх зі святами, побажав здоров’я, успіхів, родинного благополуччя й достатку, миру, любові та Божого благословення на увесь наступний рік.

Андрій Сторонський вручили щедрувальникам гостинці й запросив їх приходити поколядувати і на наступний рік.

Посадовець наголосив, що із таким настроєм від щедрувальників дуже добре розпочинати новий рік.

«Я дякую вам за натхнення, тепло і щирість, які ви принесли до міської ради сьогодні. Для нас це дуже важливо», – зауважив Андрій Миронович.

Своїм зворушливим виступом талановиті артисти створили атмосферу свята і збагатили будні працівників мерії яскравими барвами, хорошими емоціями і приємними враженнями.

А у нагороду отримали чималий куш. Адже у їхню скарбничку рясно падали різноманітні купюри.

 

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here