Нововолинський електромеханічний коледж співпрацюватиме з польським університетом

0
2203

ДВНЗ “Нововолинський електромеханічний коледж”розпочинає співпрацю з польським університетом Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa м. Хелм. Про це йдеться на офіційній сторінці навчального закладу у фейсбук.

Так, днями делегація коледжу у складі: директора Танасієнка О.В., заступника директора з навчальної роботи Ільїна О.О., завідувача навчально-виробничої практики Кінаха А.С. та голови циклової комісії електротехнічних дисциплін Олексюка В.А. здійснила візит до Державної вищої професійної школи (Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa ) в м. Хелм, Республіка Польща.

Вразила матеріально-технічна база університету (унікальне сучасне обладнання, якого немає в жодному польському університеті чи на підприємствах), під час спілкування з українськими студентами почули гарні відгуки про цей навчальний заклад: його матеріальну базу, умови проживання в гуртожитках та організацію навчального процесу“, – йдеться у повідомленні.

У рамках візиту представники коледжу зустрілися з проректором Prof dr. нав. Юзефом Зайонцом.

Під час розмови досягнули таких домовленостей:

  • укладання договору про співпрацю між навчальними закладами.
  • проходження практики студентами спеціальностей “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”, а також “Прикладна механіка” нововолинського коледжу на матеріальній базі університету.
  • використання обладнання університету для реалізації окремих або спільних проєктів.
  • проведення спільних культурних заходів.
  • співпраця студентської ради коледжу та студентського самоврядування університету.
  • продовження навчання в університеті випускників спеціальностей “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”,”Прикладна механіка”, а також “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here