День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС: привітали нововолинських ліквідаторів

0
1021

14 грудня в Україні відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У цей день ми  вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом ліквідаторів. Незважаючи на відсутність обладнання, інструкцій та досвіду вони робили все, що від них залежало і віддали своє здоров’я та життя заради життів мільйонів інших громадян.

Сьогодні у міській раді перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський привітав та нагородив грамотами нововолинців, причетних до цього дня.

Бажаю вам міцного здоров’я. Вам довелось жертвувати своїм здоров’ям заради мешканців України. Хочу побажати щастя вам та вашим родинам, щоб кількість ліквідаторів не зменшувалася і ми й надалі збиралися у цьому колі“, – зазначив Андрій Сторонський.

Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович теж долучилась до привітань, надіславши листа  нововолинським ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Висловлюю вам глибоку вдячність за сумлінну працю, ваш високий професіоналізм та внесок у майбутнє. Щастя, міцного здоров’я, благополуччя“, – зазначила голова обласної ради.

Варто зазначити, до міської ради учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС запросили не лише для привітань. На зустріч із присутніми запросили представників служб, які співпрацюють з ліквідаторами. Так відповісти на їхні запитання до міської ради прибула заступниця головної лікарки центру ПМСД Людмила Корзонюк, начальниця управління соціального захисту населення Наталія Волчанюк, заступник головного лікаря з питань експертизи тимчасової втрати непрацездатності КНП “НЦМЛ” Роман Старицький та представники пенсійного фонду. Під час засідання ліквідатори порушували питання щодо пільг, медичного забезпечення, безкоштовного проїзду у громадському транспорті та мізерні розміри пенсій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here