Нововолинськ співфінансуватиме субпроект з допомоги людям з хворобами системи кровообігу

0
502

Нововолинськ співфінансуватиме субпроект “Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області”. На це із міського бюджету виділили 200,5 тис. грн. для проведення капітальних видатків. Про це стало відомо сьогодні, 2 грудня під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Так більшістю голосів комісією підтримано проєкт розпорядження голови облдержадміністрації про внесення змін до показників обласного кошторису на 2019 рік, що зумовлені передачею цільових субвенцій з місцевих бюджетів обласному бюджету та їх перерозподілом,  а також змінами напряму використання цільової субвенції з обласного бюджету. Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Головному розпоряднику коштів – управлінню охорони здоров’я ОДА враховано кошти субвенції з Нововолинського міського бюджету на співфінансування субпроекту “Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області” у сумі 200,5 тис. грн. для проведення капітальних видатків.

За пропозиціями головних розпорядників коштів згідно розпорядження також здійснюється перерозподіл окремих субвенцій між місцевими бюджетами та напрямками використання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here