Євробачення 2020: названо список країн-учасниць конкурсу

0
271

У Міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення-2020” візьме участь 41 країна.

Міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2020 проходитиме в Роттердамі – завдяки перемозі представника Нідерландів – Дункана Лоуренса. На початку жовтня були названі перші учасники Євробачення, а тепер на офіційному сайті конкурсу опубліковано список країн, які підтвердили участь у Євробаченні 2020.

Так, 35 країн у півфіналах будуть боротися за місце в гранд-фіналі. Зазначимо, автоматично до головного етапу конкурсу проходять представники країн “Великої п’ятірки” (Франції, Німеччини, Італії, Іспанії та Великої Британії), а також Нідерландів, які приймають Євробачення 2020.

Також в цьому році повернуться Болгарія та Україна, які не брали участь у минулому році, – пише ZN,UA.

Наголошується, що в півфіналах в цьому році виступлять представники 35 країн, а у фіналі до них приєднаються представники країн “Великої п’ятірки”: Німеччини, Франції, Великої Британії, Італії та Іспанії, а також країни-господині конкурсу, Нідерландів.

Ми дуже раді, що в рамках 65-го пісенного конкурсу так багато суспільних мовників представлять свої кращі національні музичні таланти“, – заявив виконавчий продюсер “Євробачення” Йон Ола Санд.

Нагадаємо, Україна відмовилася від участі в “Євробаченні” в цьому році. Співачка MARUV (Анна Корсун), яка перемогла у Нацвідборі 23 лютого, відмовилася представляти Україну після вивчення пунктів договору, які вона вважає “кабальними“. Співачка, яка гастролює в РФ, заявила, що не бажає бути “битою на політичній арені“.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here