Мер Нововолинська взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності Республіки Польща

0
948

У Волинському театрі ляльок відбулись урочистості з нагоди 101-ої річниці Незалежності Республіки Польща. Національне свято Польщі відзначається щорічно 11 листопада на честь проголошення незалежності держави від панування Росії, Німецької імперії та Австро-Угорської імперії у 1918 році.

З нагоди свята привітати Генерального Консула Республіки Польща у Луцьку Вєслава Мазура прийшло чимало гостей. Серед них нововолинський міський голова Віктор Сапожніков, – повідомляє прес-служба міської ради.

Від імені виконавчого комітету міської ради та громади Нововолинська щиро вітаємо Вас і народ Республіки Польща з великим національним святом. Разом із Вами розділяємо велич цієї знакової дати, радіємо успіхам. Нині Польща є яскравим прикладом єдності народу, відданості духовним і національним цінностям. Партнерські стосунки між Україною і Польщею на державному рівні сприяють розвитку відносин між нашими містами“, – зазначив у вітальній адресі Генеральному Консулу Республіки Польща у Луцьку Вєславу Мазуру Віктор Сапожніков.

Нагадаємо, вже чимало літ Нововолинськ підтримує дружні стосунки з містами-партнерами Польщі: Білгораєм, Ярачево, Отвоцьким та Грубешівським повітами.

З нагоди національного свята Польщі міський голова направив вітання містам-побратимам, висловивши впевненість, що напрацювання у різних галузях життєдіяльності будуть цікавими для втілення нових спільних проєктів економічного та гуманітарного напрямку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here