Нововолинець Вадим Павлов переміг у батлі на фестивалі “Комора”

0
1209

Вчора розпочався V відкритий театральний фестиваль “Комора” в місті Кам’янці-Подільському. У ньому уже втретє приймає участь нововолинський народний аматорський театр «Авантюра».

Нагадаємо, участь у 4-денних змаганнях візьмуть 15 колективів з усієї України та навіть закордонні. Директорка міського палацу культури, режисерка та  акторка театру «Авантюра» Марія Олійчук розповідає, що заявку на участь подали ще на початку червня, а у вересні отримали запрошення на фестиваль. Учасників мистецької події організатори обирають із сотень театральних колективів країни.

Так вчора нововолинські аванюристи провели свій перший день у Кам’янці-Подільському. Враженнями та першими перемогами поділилися на своїй сторінці у фейсбуці:

Перший день на #коморафест був виснажливим, але таким фантастичним!😍😍 Вистави, давні знайомі, прогулянки містом та надзвичайні емоції – що може бути ще краще? ТАНЦЮВАЛЬНИЙ БАТЛ!😍 Вітаємо нашого актора Вадима Павлова із заслуженою перемогою!🕺 🎉🎉🎉 Ох, цей природній артистизм😎“, – йдеться у дописі.

Нововолинські театрали вийдуть на сцену фестивалю вже завтра. Цього ж року «Авантюра» представить свою найуспішнішу, за словами Марії Олійчук, виставу «Останній зойк матріархату».

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here