Юристів шахтарського міста привітали з професійним святом

0
1099

Щорічно 8 жовтня в Україні своє професійне свято відзначають юристи – люди, які забезпечують верховенство права та закону в нашій державі.

Ця професія почесна і відповідальна. Адже немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Суспільство завжди покладало на правників великі надії, покликанням яких є правосуддя, створення для людини гарантій захисту їхніх конституційних прав і свобод. Щодня до них за порадою та допомогою звертаються сотні громадян.

Урочистості з нагоди Дня юриста відбулись і в Нововолинську. Святковий захід об’єднав працівників місцевих структурних підрозділів управління юстиції у Відділі реєстрації актів цивільного стану.

Насамперед, до колег звернулася начальник Нововолинського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області Ірина Назарук.

Вона наголосила, що зараз в юристів не легкий час, адже в державі йдуть реформи, а правники слугують механізмом їх втілення. А також похвалилась досягненнями свого відділу.

«Юристи керуються гаслом «Знати право, служити праву та захищати право». Без юриста не можливо вирішити не лише прості, а й складні питання на загальнодержавному рівні. Наша професія надзвичайно відповідальна, яка потребує постійної самовіддачі, самонавчання й наполегливості. До речі, наш відділ державної виконавчої служби входить у п’ятірку кращих відділів Волинської області щодо стягнення аліментів. А цьогоріч ми стягнули з батьків-боржників на користь діток 5 мільйонів гривень. А це в рази більше, ніж у попередні роки», – зазначила вона.

Також Ірина Назарук побажала юристам міцного здоров’я та родинного щастя, наполегливості та нових звершень на шляху утвердження верховенства Закону і Справедливості.

«Нехай у вашому житті головною нагородою буде не лише справедлива матеріальна компенсація за вашу роботу, а й розуміння і вдячність від тих людей, для яких ми служимо», – зауважила вона.

Привітав нововолинських юристів із професійним святом і перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський. Він подякував працівникам юридичної сфери за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту громадян, уважне ставлення до людських проблем, а також висловив упевненість, що місцеві юристи, з честю примножуючи славні традиції своєї професії, і надалі вірно служитимуть інтересам рідного міста та його мешканців.

Також Андрій Миронович побажав присутнім міцного здоров’я, родинного щастя, невичерпної енергії й творчої наснаги, нових професійних досягнень та достойної заробітної плати.

Окрім цього за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня юриста кращих працівників юридичної сфери заступник міського голови відзначив подяками міської ради.

Опісля привітали колег із професійним святом і начальники відділів структурних підрозділів управління юстиції.

 

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here