За серію крадіжок нововолинець проведе за ґратами понад 4 роки

0
571

Нововолинець, який вчинив низку крадіжок, проведе за ґратами понад 4 роки. Саме такий вирок зловмиснику виніс Нововолинський міський суд за вчиненні ним злочини.

Так, безробітний нововолинець, неодноразово судимий за крадіжку й грабіж, який ще й перебуває на обліку у лікаря-нарколога та хворіє на хронічний вірусний гепатит і туберкульоз впродовж 2017-2018 років вчинив кілька крадіжок. Зокрема, з квартири своєї матері спочатку виніс кухонну техніку й інвентар, а також пральну машинку, через кілька місяців чавунну ванну, а опісля ще й газову плиту. Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду Волинської області.

Ухвалою Нововолинського міського суду у Волинській області від 3 березня 2017 року крадію було встановлено адміністративний нагляд строком на один рік, із застосуванням обмежень у вигляді: заборони виходу з будинку з 22:00 по 06:00 год., заборони перебування в місцях підприємств торгівлі і громадського харчування, де продаються на розлив спиртні напої, а також заборони виїзду в особистих справах за межі адміністративного району без дозволу органів внутрішніх справ; реєстрації в поліції чотири рази на місяць.

Однак, місцеві правоохоронці зафіксували, що нововолинець порушував встановлене обмеження адміністративного нагляду. Зокрема, на кілька днів самовільно, без поважних причин і без повідомлення працівників поліції залишив місце проживання, поїхавши у село Радовичі Турійського району.

На цьому зловмисник не зуминився, не розкаявся, а продовжив красти. Так, з будинку свої матері виніс металолом, який пізніше здав на скупку металобрухту, а виручені кошти витратив на власні потреби. Окрім цього, через кілька днів він відкрито викрав продукти харчування із магазину “Гранд Вест”, що знаходиться по вул. Шахтарській у Нововолинську та “обчистив” квартиру свого знайомого.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у інкримінованих йому злочинах визнав повністю, підтвердив, час, місце, обставини, при яких він таємно викрав у потерпілих належне їм майно. А також щиро розкаявся у вчиненому, зрозумів, що вчинив протиправно та просив суд його суворо не карати. А ще попросив пробачення у своєї матері потерпілої та запевнив, мовляв, шкодує, що вчинив протиправні дії щодо інших потерпілих.

Крім зізнавальних показів обвинуваченого його вина у вчиненні інкримінованих йому злочинах підтверджується дослідженими у судовому засіданні доказами.

Розглянувши усі деталі та обставини справи, суд призначив зловмиснику покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки чотири місяці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here