У серпні 2019 року порівняно з серпнем 2018 року виробництво м’яса збільшилося на 9,7%, або на 23 тис. тонн, і склало 258,9 тис. тонн у той час, як багато українців заміняють м’ясо картоплею. Про це повідомляє Державна служба статистики.
У серпні виробництво м’яса в живій вазі збільшилося порівняно з липнем на 2%, або на 5 тис. тонн.
У січні-серпні 2019 року порівняно з січнем-серпнем 2018 року виробництво м’яса збільшилося на 6,5%, або на 131 тис. тонн, і склало 2 145,6 тис. тонн. Лідерами виробництва стали Вінницька (407,7 тис. тонн), Черкаська (306,4 тис. тонн), Дніпропетровська (206,3 тис. тонн), Київська (183,1 тис. тонн), Львівська (116,4 тис. тонн) та Волинська (98,2 тис. тонн) області.