На залізниці запустили новий онлайн-сервіс для людей з інвалідністю

0
222

Спеціальні вагони у поїздах для людей з інвалідністю в Україні дозволили замовляти онлайн. Про це повідомив голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов у Facebook, передає УНН.

“На сайті Укрзалізниці відсьогодні є послуга онлайн-замовлення спеціальних вагонів для людей з інвалідністю. Зараз у компанії 15 спеціальних вагонів, 12 надаються на замовлення, а ще 3 курсують за постійними маршрутами”, – повідомив він.

Зі слів Кравцова, щоб замовити поїздку в такому вагоні, потрібно зареєструватись у кабінеті користувача, ввести особисті дані та інформацію про маршрут. Також потрібно вказати, чи потрібна пасажиру допомога працівників вокзалу під час посадки та висадки з поїзда, уточнити чи буде в дорозі супроводжуючий. Далі – на електронну пошту відправити бронь-замовлення.

“Сервіс працює вже у повноцінному режимі. Якщо будуть питання при оформленні – відповіді нададуть у службі підтримки”, – додав очільник УЗ.

“Вже можу анонсувати: на черзі – сервіси з онлайн-замовлення вагонів-автомобілевозів та лист очікування (довгоочікуваний) при купівлі квитків”, – зазначив Кравцов.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here