Запекла битва діджеїв у Нововолинську

0
1277

У Нововолинську відбувся батл діджеїв. Директор Нововолинського міського палацу культури Марія Олійчук розповіла, якою була підготовка до найграндіознішого музичного шоу до Дня Незалежності України у рідному місті.

«Ідея прийшла спонтанно. Хотілося зробити щось таке, чого Нововолинськ ще не бачив. Схожий батл я побачила на американському сайті, саме тоді зародилася думка зробити щось схоже. З іноземної на українську мову ми переклали правила, трішки підкоригували умови та хід конкурсу. Звісно, у ході підготовки виникали неточності, проте ми все подолали і результатом я задоволена», – розповіла Марія Олійчук.

Судді конкурсу дует BY ONE GET ONE FREE були у захопленні від міста Нововолинська та учасників батлу та відзначили чудову роботу організатора.

«Нам дуже подобається ваше місто, конкурсанти і справді достойні. Кожен із них буде батлитись протягом 35-ти хвилин. Оцінювати будемо вправність та майстерність роботи на діджейському обладнанні, роботу з публікою та підбір треків», – розповіли  судді конкурсу.

До слова, переможцем став нововолинець DJ CREK (Андрій Жигалюк). 24-річний діджей є одним із найавторитетніших у нашому місті. Грає в стилях: House, Electro House, Club House, Progressive House, Big room House, Deep House, Tech House, Techno. Протягом шести років (2012-2017) був на резиденстві у нічному клубі DON>BASS.

А от особливу відзнаку від суддів отримав  Dj Soundpill (Роман Оленіч) 27-річний мешканець м. Сарни Рівненської області. Йому хедлайнери виділили годину ефіру власної музики на KISS FM.

Призами задоволені переможці, учасники та навіть судді візначили хороший вибір подарунків організаторами.

Там були флешки, сувеніри, кавоварка, тематичні фігурки та сувеніри – усе це роздали усім, без виключення учасникам.

Організатори та хедлайнери й за сумісництвом судді батлу зізнаються, що таке шоу не проти зробити традиційним у нашому місці, адже атмосфера міста та самого конкурсу була неймовірною.

Люди різних поколінь: від немовлят до пенсіонерів – усі прийшли подивитися на грандіозну битву електронних мелодій.

 

   

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here