Понад 50% ПАТ “Оснастка” продали за ціною … малосімейки

0
2898

Акції ПАТ «Оснастка» продали за ціною у сто разів нижчою від стартової. Виручили на аукціоні  за понад 50 відсотків акцій підприємства всього-навсього 184 тисячі гривень, а це менше 7 тис. дол. За таку суму в шахтарському місті можна придбати, наприклад, малосімейку. 

Шляхом електронних торгів Регіональне відділення Фонду державного майна України у Волинській області продало пакет акцій ПАТ «Оснастка» розміром 50,0055%, за адресою: Волинська обл., м. Нововолинськ, вул. Луцька,25. Остаточний аукціон провели  3-го травня методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій (т. зв. «голландські» аукціони). Цей метод дає можливість потенційним покупцям придбати об’єкти державної власності за ціною, нижчою від стартової. Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна, становить 99. Розмір кроку визначається як 1% від стартової ціни об’єкта державної власності.

 

На сайті  Prozorro вказано, що лот виставлено повторно.  Зазначена стартова ціна майже 18 , 5 мільйонів гривень, остаточна – 184’283.31 грн. Переможцем аукціону стало  ТзОВ “ВОЛИНЬПРОДТОРГ”, котре зареєстроване в Луцьку, основний вид економічної діяльності якого – неспеціалізована оптова торгівля продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Ключова особа цієї компанії – керівник ПАШКЕВИЧ ІГОР СЕРГІЙОВИЧ.

Протокол аукціону вже оприлюднено, очікується підписання договору.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here