Укрпошта буде закуповувати бензин у попередньо відібраних через ProZorro постачальників

0
356

В системі держзакупівель ProZorro уклала першу рамкову угоду: Укрпошта буде закуповувати бензин у попередньо відібраних постачальників. Про це повідомляють “Українські новини”.

Відзначається, що в рамках рамкових угод, які укладаються на термін до чотирьох років, товари або послуги, ринкові ціни яких сильно коливаються, закуповувати швидше і простіше.

“Протягом терміну дії рамкової угоди замовник купує продукцію окремими партіями за конкурентними цінами без додаткових угод”, – йдеться в повідомленні.

За даними ProZorro, Укрпошта 6 травня уклала рамкову угоду на закупівлю до кінця року 1,682 млн літрів дизельного палива партіями. Воно буде діяти до 31 грудня 2019 року. Постачати паливо будуть компанії ОККО Контракт, Манго-Груп, Вог Трейд Ресурс, Глуско Україна і Глобал Сейл. Найнижчу ціну запропонувала ОККО Контракт (26,10 грн/л), найвищу – Глобал Сейл (26,88 грн/л). Ціна може коливатися в результаті зміни ринкових цін та ставок податків.

Раніше система ProZorro представила пілотний проект з електронних каталогів, який дозволить держзамовникам закуповувати невеликі партії ряду товарів, як в звичайному інтернет-магазині.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here