Нововолинські освітяни удосконалили здоров’язбережувальні технології

0
1053

Днями на базі Нововолинського дошкільного навчального закладу №9 відбувся міський семінар для директорів закладів загальної середньої освіти з питання “Створення умов для формування здоров’язбережувального освітнього простору та фізичного розвитку дітей”. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє ‎Natashka Cherevko.

На семінарі виступили начальник управління освіти Ольга Лакиш, головний спеціаліст управління освіти Грицюк С.О., методист міського методичного кабінету Сєчка Л.В. та директор ДНЗ №9 Івашко Я.А.

Педагоги нашого закладу ділилися з гостями семінару досвідом з впровадження здоров’язбережувальних технологій в освітній процес: хореограф Красюк Т.В представила танцювально-рухову терапію, вчитель-логопед Ковтун І.О. провела з учасниками вправи на формування правильного мовного дихання, вихователь середньої групи Семенюк Л.В. представила рухливу гру з LEGO-цеглинками, вихователь-методист Ковалюк Н.Г. презентувала відео-матеріали з організації фізкультурно-оздоровчої роботи днз та методичний посібник “Здоров’язбережувальні технології в дошкільному закладі”, а інструктор з фізкультури Вавринюк Т.П. представила нову здоровчу технологію – Fly-ЙОГУ.“, – йдеться у повідомленні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here