У 2019-му продовжать ремонт дороги державного значення Р15, що проходить через Нововолинськ

0
1136

Для Волині погодили перелік об’єктів ремонту доріг місцевого значення. Про це повідомив голова Волинської ОДА Олександр Савченко на своїй сторінці у Фейсбук.

Цьогоріч на автошляхи Волині планують спрямувати 393,9 млн грн так званої дорожньої субвенції, яку витратять на ремонт доріг місцевого значення, – йдеться у дописі. Саме Волинська обласна державна адміністрація виступає замовником виконання робіт, адже з 1 січня 2018-го року автомобільні дороги місцевого значення разом із обслуговуючими господарствами перейшли до сфери управління місцевих органів влади.

У поточному році в області ремонтуватимуть понад двісті об’єктів. Зокрема, 14 об’єктів капітального ремонту, 29 об’єктів поточного середнього ремонту автошляхів, що знаходяться за межами населених пунктів та близько 200 відрізків доріг в населених пунктах.

Представники обласної державної адміністрації захистили відповідний перелік в Укравтодорі. Натомість фінансування розпочнеться після погодження Комітету Верховної Ради України з питань бюджету. Окрім того, кошти на ремонт місцевих доріг виділятимуть й з обласного бюджету за умови перевиконання його головних показників, – повідомляє губернатор.

Окрім того, Служба автомобільних доріг у Волинській області здійснюватиме ремонтно-будівельні роботи на автошляхах державного значення. Зокрема, цьогоріч це пріоритетні маршрути, що сполучають основні міста області. Серед них дорога Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква, що проходить через Нововолинськ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here