Нововолинців, які роблять життя комфортнішим, а місто зручнішим привітали із професійним святом

0
1616

Третьої неділі березня в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Люди цих професій дбають аби наші домівки були з водою і газом, теплом і світлом, щоб тішили око прибрані вулиці, парки і сквери, двори і під’їзди. А ще роблять нас красивішими, а життя комфортнішим. Людей, які встають із першим променем сонця і за будь-якої погоди: і в спеку, і в негоду, роблять місто чистим, гарним і затишним, вшанували і в Нововолинську.

Напередодні свята у міському Палаці культури відбулися урочистості.

І з нагоди професійного свята працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення привітав міський голова Віктор Сапожніков.

«Всім Вам я дякую. І дай Боже, щоб у Вас все було добре. Бо буде у Вас все добре, то і мені, як міському голові, буде простіше і легше. Я завжди казав і повторював: ми в одному човні. І по роботі комунальної служби і побуту, десь в якісь мірі, оцінюється і моя робота як міського голови. Тому дозвольте мені від імені міської ради, виконавчого комітету і від себе особисто привітати всіх Вас із Вашим професійним святом. Бажаю Вам миру і добра, щастя і здоров’я, благополуччя, удачі у всьому і подяки від людей. Низький Вам уклін і хай Вам у всьому щастить», – наголосив він.

Із вітальним словом до присутніх у залі також звернулася генеральний директор житлово-комунального об’єднання Олена Чайка.

У своєму виступі вона підсумувала результати роботи працівників житлово-комунального господарства. За її словами, пишатись є чим, адже за період з 2007 по 2018 рік комунальні підприємства освоїли з міського бюджету понад 250 мільйонів гривень. За цими коштами стоїть величезна робота людей. Бо, окрім придбання нової техніки, в основному вони пішли на покращення благоустрою міста.

«За цих 12 років освітлено 29 нових вулиць і провулків, 15 майдан і реалізований новий проект освітлення частини дороги Р-15. Нами встановлено 46 сучасних дитячих майданчиків, капітально відрентовані покрівлі в 126 будинках. Також за ці роки закуплено 10 одиниць нової техніки: 5 сміттєвозів, дві автовишки, дві прибиральні машини на базі МТЗ, бульдозер для полігону. Окрім цього, за рік Виробниче управління комунального господарства відремонтувало 22 вулиці на суму 15 мільйонів гривень. Поточним ремонтом відремонтовано 139 вулиць на суму 6,7 мільйона гривень. На озеленення міста за два роки витрачено 2 мільйони гривень. За ці кошти було висаджено 63 декоративних дерева, 1092 декоративних куща троянд і хризантем. А на місцевих клумбах посадили 297, 3 тисячі розсади квітів», – зазначила Олена Чайка.

За сумлінну працю, вагомий внесок у житлово-комунальні господарства міста та з нагоди професійного свята кращим працівникам галузі вручили грамоти і подяки міського голови. А також подарунки і, звичайно, квіти.

А потім митці міста подарували працівникам житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення чарівне свято музики і танцю.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here