Чергова сесія Нововолинської міськради: зміни до бюджету, реорганізація лікарні та ряд земельних питань

0
1158

На черговій 29 сесії Нововолинської міської ради депутати розглянули понад 60 питань.

Зокрема, заслухали начальника фінансового управління міськвиконкому Галину Бурочук щодо підсумків виконання міського бюджету за 2018 рік.

Практично без обговорень, запитань і відповідей обранці внесли зміни до бюджету 2019 року. Вони, зокрема, розподілили субвенційні кошти, які надійшли з державного та обласного бюджетів.

Також нововолинські депутати ухвалили зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста та Цільової програми соціального захисту населення і дали «зелене світло» на реорганізацію Центральної міської лікарні. Зокрема, на надання їй статусу комунального некомерційного підприємства.

Серед прийнятих рішень і чимало господарських та земельних. Зокрема, обранці шахтарського міста розглянули заяви громадян на приватизацію, постійне користування та оренду земельних ділянок, «дали добро» на розробку документації із землеустрою, затвердили перелік об’єктів комунальної власності міста, що підлягають приватизації, дали згоду на прийняття майна з державної власності до комунальної власності територіальної громади міста, а ще погодили продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення та утвердили проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та зміну цільового призначення земельних ділянок.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here