Фахівці визначили продукти, які повільно вбивають здоров’я

0
99

На жаль ті продукти, які дарують нам улюблені смакові враження, не завжди корисні для організму. Про це пише Сніданок з 1+1.

Консервована томатна паста

На думку експертів, це замаскована вбивця. Річ у тому, що консервована томатна паста містить велику кількість цукру. Тож в ідеалі присмачувати страви домашньою пасту. Або ж обирайте в крамниці ту пасту, що містить якомога менше цукру та консервантів.

Солодкі газовані напої

Вороги наших зубів, шлунка та шкіри. Навіть, якщо на пляшках солодких газованих напоїв пишуть “без цукру”, вони мають достатньо консервантів. Краще пити домашні компоти та звичайну газовану воду.

Цукор

Заганяє організм у залежність. Краще замінити цукор сухофрутами та медом.

Ковбаса, буженина, шинка

Колір і смак цим продуктам часто забезпечують нітрати, консерванти та добавки.

Соняшникова олія

Джерело вільних радикалів, через що серце і судини наражаються на небезпечний удар. Краще віддавати перевагу оливковій олії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here