Подробиці побиття 3-х мешканців Нововолинська та поліцейського

0
676

Як ми уже повідомляли, у Нововолинську двоє п’яних молодиків побили трьох мешканців міста та поліцейського, який зреагував на хуліганство.

Наразі стали відомі подробиці цього інциденту.

Як з’ясувалося, близько 22 години, увечері 28 січня, на зупинці неподалік кафе Базилік відбулася бійка. Двоє молодиків, які, до речі, є військовослужбовцями, вступили в конфлікт із жінкою та двома чоловіками. А причиною сварки – були собаки. Правоохоронець, який проходив повз, намагався допомогти у вирішенні цього конфлікту. Він зробив зауваження військовим службовцям та закликав до припинення бійки, проте, обвинувачувані згреагували агресією у відповідь і поліцейський зазнав тілесних ушкоджень. Тому він одразу ж викликав черговий наряд поліції.

Через кілька хвилин, за словами виконувача обов’язків начальника Нововолинського відділення поліції Сергія Галащука, група затримала учасників події. Отож, унаслідок конфлікту є дві потерпілих сторони: одна це – поліцейський та друга – двоє чоловіків та жінка, які зазнали легких тілесних ушкоджень та написали відповідні заяви до правоохоронних органів.

За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) та ч.2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків). Проводиться досудове розслідування.

Як стало відомо із достовірних джерел, один із затриманих військовослужбовців вже неодноразово потрапляв в поле зору поліції. Отож, тепер він відповідатиме за усі свої порушення.

Проте, хто ж надалі розслідуватиме справу щодо військовослужбовців військова прокуратура чи поліція поки невідомо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here