10 порад, як перестати їсти на ніч

0
681

Щоб досягти ідеальних форм, не можна їсти на ніч, але часом дуже хочеться. Вдома перебороти це почуття простіше – можна лягти спати, а на вечірньому заході це зробити складніше.

Журнал Elle запропонував 10 способів, як утриматися від спокус: від правильного настрою до спорту і перекусу, – пише Обозреватель.

Правильний настрій

Якщо людина дійсно хоче схуднути, то вона переборе своє бажання поїсти, адже свідомість може багато чого. Для цього можна уявити себе струнким і схудлим, тоді можна відчути прилив сил і поліпшення настрою. Також хорошою дією буде візуалізувати свою нову фігуру: знайти фотографію моделі і повісити на місце, де її буде видно, дивитися на цей образ, представляючи там себе.

Склянка води або чашка чаю

Притупити почуття голоду може стакан води з лимоном, томатний сік або чашка зеленого чаю. Також можна залити одну столову ложку м’ятної трави окропом і дати настоятися 10 хвилин. Такий розчин може притупити почуття голоду на пару годин, тільки важливо пити його маленькими ковтками.

Жуйка

Обдурити свій організм можна за допомогою жувальної гумки, пожувавши її п’ять-сім хвилин. Вибрати варто фруктову гумку без цукру. Таким чином, рецептори в роті відреагують на солодкість, і мозок перестане посилати сигнали про голод.

Жироспалювачі

Жироспалювачами є добавки у вигляді таблеток або БАДів, вони підсилюють розщеплення жирів, допомагають знизити вагу і контролювати апетит. Тільки вживати їх варто в тому випадку, коли людина займається спортом.

Гаряча ванна

Гаряча ванна здатна заспокоїти організм, уповільнити процес травлення і сприяє виведенню з організму зайвої рідини. Приймати гарячу ванну потрібно 15-20 хвилин.

Фізичні навантаження

Допомогти утриматися від пізньої вечері можуть фізичні вправи: біг, присідання, підтягування, невелика зарядка. Мозок людини в цей час перемикається і забуває про їжу. Важливим нюансом є не перестаратися, інакше буде складно заснути.

Прогулянка на свіжому повітрі

Кілька хвилин вечірньої прогулянки на свіжому повітрі здатні добре впливати на весь організм у цілому. А кисень прискорює обмін речовин, допомагаючи схуднути.

Ароматерапія

Свічки й аромапалички з приємними квітковими або фруктовими ароматами, а також шкірка апельсина або грейпфрута, за словами фахівців, відправляють у мозок імпульси, які блокують бажання їсти.

Низькокалорійний перекус

Якщо нічого з перерахованого вище не допомагає, то можна з’їсти половину зеленого яблука, моркву, пару стебел селери або трохи нежирного сиру.

Здоровий сон

Здоровий сон – це найкращий засіб при боротьбі з голодом. Засинати краще думаючи про нову струнку фігуру, тим самим мотивуючи себе і піднімаючи настрій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here