Нововолинській молоді відкрили секрети успішної професійної самореалізації

0
614

У Нововолинській міській філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся профінформаційний семінар «Молодь на ринку праці». Про це йдеться на офіційній сторінці відомства у Фейсбук.

Мета заходу – зміна уявлення молодих людей про прийнятну роботу, розширення спектру пошуку роботи, відпрацювання навичок самопрезентації.

Під час семінару обговорили актуальні труднощі працевлаштування молоді, визначили переваги та недоліки та можливості подолання цих проблем.

Учасники семінару разом із фахівцем центру зайнятості проаналізували джерела пошуку роботу та відпрацювали навички самопрезентації.

Окрім того, молодь отримала інформацію щодо організації професійного навчання в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Динамічний та непередбачуваний сучасний ринок праці вимагає від молодого спеціаліста не тільки професіоналізму, але й уміння орієнтуватись у різних сферах діяльності та адаптуватися до умов, які часто змінюються. Тому, сподіваємося, що отримані знання та навички сприятимуть успішній професійній самореалізації“, – йдеться у повідомленні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here