Найчастіше діток в Нововолинську називають Аннами, Соломіями, Артемами та Матвіями

0
811

Протягом 2018 року Нововолинським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області було складено 529 актових записів про державну реєстрацію народження, – повідомляє начальник відомства Людмила Савік на своїй сторінці у Фейсбук.

Як свідчить статистика, дуже популярною послугою є видача свідоцтва про народження дитини і реєстрація місця проживання безпосередньо в пологовому будинку! Так, не витрачаючи зайвого часу на відвідування відділу ДРАЦС та центру надання адміністративних послуг, батьки новонароджених діток скористалися пілотним проектом Міністерства юстиції України та отримали: 405 свідоцтв про народження своїх діток та 203 довідки про реєстрацію місця проживання новонародженої дитини ще у пологовому будинку!“, – йдеться у повідомленні.

Найпоширеніші імена, які надавали дітям при державній реєстрації народження протягом 2018 року у нашому місті – Анна, Софія, Соломія, та Артем, Дмитро, Матвій.

Не обійшлося і без рідковживаних імен у 2018 році, дівчатка були – Ея, Мане, Міа, Тальяна і Аріанна, а хлопчики – Аарон, Крістіан, Ерік і Раєн!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here