Нововолинські комунальники рятують місто від заметів

0
1043

На Волині продовжує лютувати негода. Не виняток і Нововолинськ. Сильний снігопад призвів до проблем на автошляхах і значно ускладнює пішохідний рух містом.

Керівник виробничого управління комунального господарства ЖКО Артем Жигалюк, запевнив, що комунальники в цілодобовому режимі розчищають сніг на вулицях.

На вихідні ми працювали цілодобово. Для розчистки доріг від снігу і посипання їх піщано-соляною сумішшю було задіяно 8 одиниць техніки. Зокрема, грейдер, два посипачі, два трактори МТЗ, навантажувач, ще один трактор розчищав узбіччя і тротуари. Окрім цього, ми долучили і великий трактор Т-150, який наразі працює в Благодатному. І зараз ми продовжуємо працювати. Ще досі не вся техніка повернулася в гараж“, – зазначив Артем Анатолійович.

Однак, місцеві мешканці не задоволенні роботою комунального господарства. Вони нарікають на неприбраний сніг на низці вулиць міста і у дворах будинків.

У центрі міста ще можна ходити більш-менш нормально. А у віддалених районах міста тротуари погано розчищені. І у дворах будинків снігу лежить багато. Є місця де дуже важко пройти“, – зауважує Валентина.

На мікрорайоні Шахтарському є кілька провулків, заметених снігом так, що пройти майже не можливо. І автівкою їхати по дорогах нашого міста важко. Я вранці спробував своїм автомобілем поїхати, то дві вулиці проїхав і повернувся назад додому. Поставив його в гараж і далі сів в маршрутку. Бо машину, через погано розчищену дорогу, заносило дуже“, – розповів Володимир.

Керівник виробничого управління комунального господарства ЖКО Артем Жигалюк каже, що роботі комунальників заважає сніг, що не припиняється.

Сніг не перестає падати. Ми працюємо безпереривно. Але ми розчистимо тротуари, а через кілька годин вони знову заметені. І нашої роботи через це не видно. Як тільки сніг закінчиться, ми розчистимо усі дороги, узбіччя і тротуари міста уже повністю“, – зазначив він.

Нагадаємо, що снігопади на Волині продовжуватимуться до вівторка, 18-го грудня. Тож волинян просять утриматися від далеких поїздок та дотримуватися правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Пішоходам рекомендується рухатись по тротуарах з обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях, бути обережними та обачливими.

 

 

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here