«Майдан волі і печалі»: тематичним заходом нововолинці відзначать День Гідності і Свободи

0
1945

Вже незабаром, 21 листопада Нововолинськ разом з усією Україною відзначатиме День Гідгності та Свободи. Сьогодні у стінах міської ради з цього приводу відбулася робоча нарада, на якій був присутнім голова міської організації “Незламні Нововолинці” Володимир Демчук.

Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною – ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну власне життя.

Аби вшануванувати подвиг учасників Революції Гідності та увічненн пам’яті Героїв Небесної Сотні а також з нагоди Дня Гідності і Свободи 21 листопада о 15.00 в міському палаці культури Культури відбудеться тематичний захід захід під назвою «Майдан волі і печалі».

Опісля, покладуть квіти до фотостели Небесної Сотні та до меморіальної стели загиблих  Героїв  антитерористичної операції.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here