Нововолинців запрошують долучитися до написання диктанту національної єдності

0
565

9 листопада в Україні відзначається День української писемності та мови.Традиційно цього дня всіх українців запрошують написати Всеукраїнський диктант національної єдності. Тож і цього року об 11 годині Українське радіо проводить ХVІІІ Всеукраїнський радіодиктант. Ця акція перетворилася зі звичайної перевірки знань української мови до масштабного національного флешмобу.

Про це йдеться на сайті міської ради.

«Усі охочі традиційно можуть надіслати роботи поштою на адресу вул. Хрещатик, 26, Київ – 1, 01001 із позначкою “Радіодиктант” (лист має бути надісланий того ж дня або 10 листопада — про це свідчитиме поштовий штемпель), відсканувати або сфотографувати текст і впродовж 24 годин після закінчення акції надіслати електронної поштою на адресу rd@nrcu.gov.ua. Зображення має бути якісним, текст — написаним від руки (роботи, набрані у будь-якому текстовому редакторі, не розглядатимуться). Комісія приймає також тексти, написані шрифтом Брайля. – повідомляють на сайтіUA: Українське радіо.

Нововолинців запрошують долучитися до написання диктанту національної єдності.

Довідково. Вперше радіодиктант писали у травні 2000-го року з нагоди Дня перепоховання Тараса Шевченка і Дня рівноапостольних Кирила та Мефодія. Тоді на адресу Українського радіо надійшло близько тисячі робіт.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here