У Нововолинську за “круглим” столом обговорили проблеми шахтарів-інвалідів

0
819

Сьогодні, 19 жовтня у Нововолинську “Спілка шахтарів інвалідів України” організувала засідання “круглого” столу на тему: «Взаємодія волинського обласного відокремленого підрозділу «СШІУ» з органами місцевого самоврядування, підрозділами, що опікуються інвалідами, для вирішення питань членів організації – постраждалих на виробництві, шахтарів-інвалідів та родин загиблих.

Участь у заході приймали: керівники органів місцевого самоврядування, очільники Волинського відділення ФСЗІ, Управління та відділення ФСС, а також Управління праці, Фонду тимчасової непрацездатності.

До учасників “круглого” столу в першу чергу звернувся Перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський, він зазначив, що міська влада підтримує тісну співпрацю із нововолинськими шахтарями та по можливості надає їм допомогу.

«Приємно, що відгукнулися голови організацій імені «шахтарської прац»і з усієї України, для того аби обмінятися думками, розказати про свої досягнення можливо про наявні проблеми. Я сподіваюсь, що співпраця з міською владою йде на користь членам організацій. Бажаю усім плідної праці!»- зазначив він.

Під час засідання «круглого» столу очільники фонду проінформували присутніх про зміни, які відбулися у його роботі, зокрема, розповіли про  усучаснення страхових виплат для потерпілих та прирівняння їх до мінімальної зарплати.

Під час зустрічі бажаючі могли задати питання з приводу соціального страхування, лікування, забезпечення транспортними засобами та обговорити інші хвилюючі  моменти та проблеми.

Підводячи підсумки засідання «круглого столу», організатори заходу нагадали про необхідність проведення подібних заходів, на яких вирішуються нагальні питання, спрямовані на реалізацію державного соціального страхування та державної політики в цій галузі

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here