Нововолинський відділ ЦНАП працюватиме за новим графіком

0
2738

У Нововолинському ЦНАПі розпочали видачу паспортів громадянина України у формі ІD-картки та паспортів для виїзду за кордон. Про це стало відомо під час чергового засідання виконавчого комітету. Тижденьпослугу надають в тестовому режимі, невдовзі відбудеться й офіційна презентація.

У зв’язку з розширенням спектру послуг та змінами у законодавстві нововолинський ЦНАП змінив режим роботи. Тимчасовий графік відділу затвердив виконком.

Директор Центру надання адміністративних послуг Алла Ковальчук зауважила, що за новим графіком кількість робочих годин у Нововолинському відділі ЦНАП буде такою ж як у ЦНАПі обласного центру.

Згідно законодавства повинно бути не менше 5 робочих днів, без перерви на обід. Один день з яких, ми зобов’язані здійснювати прийом громадян до 20.00 год. Усі норми ми витримуємо. Кількість прийомних годин на тиждень має бути не меншою 35. Для порівняння у Луцьку – 50 робочих годин, Ковелі – 47 годин, Володимирі-Волинському – 44, Червонограді – 45 годин”, – повідомила директор ЦНАПу.

Отже, Нововолинський ЦНАП переходить із 6-денного робочого тижня на 5-денний, проте двічі на тиждень робочий день працівникам відділу подовжили. Прийом здійснюватиметься  без перерви на обід.

Центр надання адміністративних послуг в Нововолинську працюватиме:

Понеділок – 8 – 17.15

Вівторок – 8.00 – 20.00

Середа – 8.00- 17.15

Четвер – 8.00- 20.00

Пятниця – 8 – 16.00

Субота, неділя – вихідний.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here