Володимир-Волинських школярів ознайомили зі світом професій

0
756

Для ознайомлення із світом професій, особливостями змісту діяльності представників різних видів професійної діяльності Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру організувала профорієнтаційний захід для учнів ЗОШ № 5 імені Анатолія Кореневського.

Про це йдеться на офіційній сторінці у мережі Фейсбук Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського центру зайнятості.

Школярі відвідали центр зайнятості і отримали інформацію про ситуацію на ринку праці та професії , які найбільш затребувані. Окрім того спільно опрацювали формулу успішного вибору професії та отримали запрошення для поглибленої професійної консультації.

Для отримання практичних знань про світ професій старшокласники завітали до 7 державної–пожежно рятувальної частини УДСНС України у Волинській області.

Начальник караулу старший лейтенант служби цивільного захист Шило Віталій Віталійович ознайомив з процесом підготовки пожежної машини до виїзду та з основними операціями при гасінні пожежі. Учні зрозуміли , що для роботи рятувальника важливі не абиякі фізична витривалість , швидкість реагування та стійкість до стресу.

Такі заходи покликані наблизити учнівську молодь до свідомого вибору професії і надіємося, що вони принесуть свій результат у майбутньому.

#ВолодимирВолинськийцентрзайнятості #світпрофесій #пожежники#Центрзайнятості #ЗОШ5 #професіяпожежника

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here